Embrace

Elavate

Evolve

Enjoy

A romantic picture of a wedding dinner in the beautiful courtyard of Finca Filicumis in Mallorca. Simon Leclercq fotograaf trouwfotograaf Leuven België Belgium Louvain photography destination wedding photography op locatie

Embrace is een educatief platform gemaakt door mij Simon Leclercq met als doel je te helpen je fotografie te verbeteren, de manier waarop je fotografie benadert maar ook hoe je naar je eigen werk kijkt.

Fotografie als kunst is krachtig en kan heel persoonlijk zijn.

Als beroep hoeft deze kunstvorm niet per se te veranderen, maar wordt het een fijne balans tussen jouw stijl als fotograaf en kunstenaar, jouw ambities als professional en bedrijfseigenaar, en ‘provider’ voor jezelf en je omgeving.

WAT IK AANBIED

Coaching & lesgeven is iets wat ik altijd graag heb gedaan.

Het doel van Embrace is om je te helpen vinden wat je nodig hebt in je fotografie en daarmee aan de slag te gaan.

Of het nu om technische of creatieve aspecten gaat. Of overlicht, compositie & momenten vastleggen.
Misschien wil je eerder nadenken over je stijl of je creatieve doelen. Over storytelling & flitsfotografie, of workflow-selecteren, bewerken, en cureren.

Soms moeten we uitzoomen om te kunnen inzoomen. Dat kunnen we samen doen.

Wat je ook nodig hebt – Embrace zal een meerwaarde zijn.

Simon Leclercq fotograaf trouwfotograaf Leuven België Belgium Louvain photography destination wedding photography op locatie Autumn wedding in Kasteel van Leeuwergem

01 ASK ME ANYTHING

Je mag me vragen wat je wilt. Alles mag, over fotografie en fotografiezaken. Go!

Een sessie van twee uur waarin we één op aan de slag gaan. ‘Live’ of via een videocall.

Vooraf krijg je een kleine vragenlijst om te peilen waar naar op zoek bent en wat me zou willen vragen. Ik zal voorbereid zijn.

Ask me anything is gemaakt voor mensen die op korte termijn hulp willen met specifieke dingen.

PRIJS: €395 PER SESSIE (EX BTW)

Contact

02 MENTORING PROGRAM

Een gepersonaliseerd programma om in te spelen op jouw behoeften als fotograaf. Storytelling, techniek, apparatuur, creatieve visie, editing, cureren… wat je wil en nodig hebt. Opmaat gemaakt.

Vooraf bezorg ik je een vragenlijst om een idee te krijgen van wat je hier uit willen halen. Tijdens de eerste sessie gaan we dieper in op de doelstellingen en maken we een plan voor de komende maanden.

6 sessie van 1,5 uur (in totaal 9 uur) over een periode van 3-6 maanden. Tijdens de sessies mag alles aan bod komen, je kan er meteen mee aan de slag en volgen we het meteen op.

Het mentoring programma is gemaakt voor fotografen die graag hulp & begeleiding willen in hun fotografie. Op de korte en middellange termijn, maar ook een visie willen ontwikkelen voor de toekomst.

PRIJS: €1495 (EX BTW)

Contact
Sunset elopement at Teide in Tenerife. Couple wearing stylish wedding attire in a volcanic landscape.. Simon Leclercq fotograaf trouwfotograaf Leuven België Belgium Louvain photography destination wedding photography op locatie
Simon Leclercq fotograaf trouwfotograaf Leuven België Belgium Louvain photography destination wedding photography op locatie